NLvormgeving

Ontwerpbureau NLvormgeving staat voor Nathalie Lansbergen. Als grafisch vormgever richt ik mij al ruim 20 jaar op de visuele wereld van beeld, vorm, kleur en lay-out. Na een afgeronde studie grafische vormgeving – publiciteit aan de academie St. Lucas te Antwerpen en werkervaring in de Nederlandse Antillen (St. Maarten) en Nederland (Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Utrecht) heb ik in 2008 NLvormgeving opgericht te Antwerpen. Deze eenmanszaak is gevestigd te Geldrop.

Steeds meer opdrachtgevers ervaren de voordelen van een zzp-er. Naast de persoonlijke samenwerking zijn de kosten door het ontbreken van overhead lager. Máár ik wil mijn klanten wel kwaliteit en continuïteit kunnen bieden. NLvormgeving werkt daarom samen met diverse specialisten uit andere disciplines (fotografen, tekstschrijvers, vertalers, programmeurs, drukkers). Door die samenwerking is het mogelijk zowel kleine opdrachten en grote multidisciplinaire projecten te realiseren.

 

Visie

Creativiteit > Afwijken van de (grijze) massa zonder de boodschap uit het oog te verliezen: de kern van grafische vormgeving. Zoeken naar een unieke, inspirerende benadering die door iedere ‘olifantenhuid’ doordringt.

poster1.indd

Samen sterk > De klant staat bij mij altijd centraal. Uw wensen en doelstellingen in combinatie met mijn ervaring en deskundigheid. Het ontwerp in dienst van de boodschap. Zó kunt u succesvol zijn.

Enthousiasme > Enthousiasme als drijfveer voor een prettige samenwerking. Aangevuld met gezonde nieuwsgierigheid en betrokkenheid.

 

Werkwijze

Oriëntatie > Aan de hand van uw vragen en wensen in een oriënterend gesprek maakt NLvormgeving een passende offerte.

Creatie > Na uw akkoord van de opdracht start ik met het concept of ontwerptraject. Afhankelijk van de omvang van de opdracht zijn vervolggesprekken nodig voor de concretisering. U krijgt bij iedere opdracht meerdere voorstellen gepresenteerd waarvan er één wordt uitgewerkt in een concreet ontwerp, tenzij natuurlijk anders is afgesproken. In deze fase wordt de planning van de opdracht ook in overleg bepaald.

Uitvoering en realisatie > De omvang van de opdracht bepaalt het aantal evaluatiemomenten. Na uw akkoord op het uitgewerkte voorstel wordt de realisatie in gang gezet bij bijvoorbeeld een drukker. De begeleiding is in de meeste gevallen in handen van NLvormgeving.